Državno natjecanje Dani odjeće 2015. – od 16. do 18. travnja 2015., domaćin Gospodarska škola Čakovec. Naši učenici sudjelovali su u svim natjecateljskim disciplinama i postigli odlične rezultate.

Državno natjecanje Dani odjeće 2015. – od 16. do 18. travnja 2015., domaćin Gospodarska škola Čakovec. Naši učenici sudjelovali su u svim natjecateljskim disciplinama i postigli odlične rezultate:

  • Kristina Zubak, 3.i, osvojila je drugo mjesto u izradi odjevnog predmeta (krojač); mentorica Zdravka Misilo
  • Lucija Đurić, 3.i, osvojila je drugo mjesto kao kreator modne kolekcije na temu Vintage u H-kroju; mentorica Ljubica Anđić
  • Martina Marinović, 4.c, osvojila je drugo mjesto na natjecanju odjevnih tehničara na temu Vintage-Charleston; mentorica Jasna Mlinarić

Kreatorica modne kolekcije na temu Futuristički vintage bila je Ela Leko, 4.a, pod vodstvom mentorice Loare Blažević.

Tema za dizajn odjeće bila je Futuristički vintage, a natjecala se učenica 4.a razreda Jana Friščić uz vodstvo mentora Ante Vlašića.

Na natjecanju su sudjelovale i učenice Katarina Fridau i Edita Mujagić iz 3.h te osvojile 4. i 5. mjesto. Mentorica je strukovna učiteljica Zdravka Palačković. A svoje radove na smotri su pokazali: Lucija Marunica, 2.g, Kristina Kljajić, 2.h i Ivan Trbušić, 3.h razred. Mentor je strukovni učitelj Hrvoje Tomljanović.

Čestitamo svim sudionicima!

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: