Aktualnosti

Svečana podjela svjedodžbi završnog rada

Objavljeno 08. srpnja 2021.

Svečana podjela svjedodžbi završnog rada, održala se 2.07.2021. u 18.30 u školskom vrtu. Dodjelu je pratio Školski bend i imali smo priliku vidjeti najbolje završne radove kao i kolekcije 85. Zlatne igle te košulje s motivima grada Zagreba iz Projekta Košulje-Zagreb-moda koju je nosila Manekenska grupa.

Iz govora ravnateljice Maje Dadić Žeravice

„Iza nas su izazovne godine. Mogu zamisliti da je bilo perioda kad niste htjeli raditi stvari koje su se od vas tražile jer u tome niste vidjeli smisao, ali ipak ste se sabrali i napravili posao. Mogu zamisliti da je bilo trenutaka kad ste htjeli zatvoriti vrata svijetu oko sebe, ali niste. Umjesto toga brinuli ste jedni o drugima, pomagali jedni drugima, voljeli jedni druge.

Vidite, kad stvar okrenemo, vi ste u ovim vremenima bez presedana dobili rijetku priliku razviti vrline koje je teško doseći u jednom životu, dobili ste priliku biti hrabri, odgovorni, izdržljivi i, što je najvažnije, empatični. Dobili ste priliku i niste je prokockali, učinili ste me ponosnom ravnateljicom ove škole. Hvala vam!

Želim da vaši snovi ostanu veliki, da vaše brige postanu male i da nikad ne morate nositi pretežak teret. A da biste to postigli, prije činjenja slušajte, prije reagiranja razmislite, prije nego što kritizirate pričekajte, prije nego što tražite, dajte  i prije nego što odustanete – pokušajte.

Svaki početak ima svoj kraj, i svaki kraj novi je početak, život nije nešto što treba završiti, nego nešto što trebamo iskusiti i stoga – uživajte u novim iskustvima, uživajte u životu!“

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: