Aktualnosti

Padlet profil Škole

Objavljeno 08. veljače 2021.

Kao dio Školskog preventivnog programa pokrenut je profil Škole na Padletu, novom online mediju. Uređuju ga stručne suradnice, zajedno s učenicima i nastavnicima. Sastoji se od dvije ploče:

  • DNEVNA DOZA MOTIVACIJE čiji je osnovni cilj promicanje i poboljšanje psihološke dobrobiti i otpornosti kroz motivacijske slike, citate i rečenice. Objavljuju ih stručne suradnice, a na isto pozivaju učenike i nastavnike kako bi ih potakle na samoinicijativnost u stvaranju ugodnog i ohrabrujućeg virtualnog mjesta gdje svi zajedno mogu pronaći osvježenje od briga i napuniti baterije za svakodnevne izazove.
  • DATUMI KOJI VRIJEDE gdje se obilježavaju različiti važni datumi, kontinuirano tijekom školske godine, a koji se tiču prevencije vršnjačkog nasilja, prevencije svih vrsta ovisnosti, promocije tolerancije različitosti, očuvanja i destigmatizacije mentalnog zdravlja.

Sve vas pozivamo da pratite profil Škole na način da skinete aplikaciju jer tako dobivate obavijest o svakoj novoj objavi, ili preko sljedećih poveznica:

Veselimo se okupljanju na Padletu kako bi količina pozitivne energije svakim danom bila sve veća!

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: