Informacije

Prvi dan nastave, 5. 9. 2022.

Objavljeno 30. kolovoza 2022.

Poštovani roditelji/skrbnici i dragi učenici/-e,

nastava počinje u ponedjeljak 5. rujna 2022. u 8.00 sati za učenike trećih i četvrtih razreda te u 10.30 sati za učenike prvih i drugih razreda.

Ovdje se nalazi popis razrednih odjela sa navedenim razrednikom/-com  i učionicom gdje ćete biti smješteni prvi nastavni dan.

Prvi dan nastave imat ćete 3 sata razrednog odjela na kojima će vas razrednici upoznati sa novim nastavnim predmetima, nastavnicima, rasporedom te sa dijelovima važećih zakona i pravilnika koji se odnose na učenike. Također, prvim razredima, predstavit će se stručne suradnice i ravnateljica.

Učenici kojima je odobren premještaj u Školu za modu i dizajn, dolaze prvo kod psihologinje i pedagoginje u ured budući da će ih one odvesti u učionicu i predstaviti razrednom odjelu.

Prvi nastavni dan ćete dobiti udžbenike za 2022./2023. školsku godinu. Stoga vas molimo da svakako ponesete torbu ili vrećicu kako biste udžbenike mogli ponijeti.

Ove školske godine možete koristiti za ulaz i izlaz broj 1 i 2 (glavni i dvorišni). Šifru za ulazak u školu će vam dati vaši razrednici.

Učenici prvog razreda tehničar modelar obuće i kožne galanterije te modni tehničar, dobit će putem maila obavijest u kojem su razrednom odjelu. Popisi učenika svih prvih razrednih odjela bit će izvješeni na izlogu škole kod zbornice budući da ne radimo javnu objavu na webu zbog GDPRa.

Molimo učenike da se i dalje pridržavaju osnovnih epidemioloških mjere (pojačana higijena ruku, ostati doma u slučaju nekih simptoma bolesti). Samoizolacije više nema za bliske kontakte, već postoji izolacija samo za oboljele. Bliski kontakt nosi masku 10 dana od zadnjeg kontakta, prati svoje zdravstveno stanje u smislu pojave simptoma koji mogu upućivati na COVID-19 te se preporučuje samotestiranje 5. dan od zadnjeg bliskog kontakta. Preporučuje se izbjegavanje većih okupljanja te kontakti s osobama s povećanim rizikom za razvoj težih oblika bolesti COVID-19.

Molimo roditelje učenika prvih razreda da planiraju roditeljske sastanke u četvrtak, 15. rujna 2022.  u 18.00 sati,  četvrtih razreda u 18.30 sati. Roditeljski sastanak za druge i treće razrede, održat će se u četvrtak, 8. rujna 2022. u 18.00 sati.

Učenici koji trebaju potvrde, javljaju se u učeničku referadu koja radi sa strankama u vremenu od 7.45 sati do 14.30 sati.

Stručna suradnica psihologinja radi s učenicima od ponedjeljka do petka od 8.00 sati do 12.00 sati te stručna suradnica pedagoginja ponedjeljkom i utorkom od 8.00 do 14.00 sati, srijedom od 13.00 do 19.00 sati te četvrtkom i petkom od 9.00 sati do 15.00 sati.

Veselimo se vašem prvom nastavnom danu i vjerujemo u uspješnu nastavnu godinu.

Srdačno,

                                                                                                Maja Dadić Žeravica, ravnateljica

“Moda je oklop s kojim preživljavamo realnost svakodnevnice.”

Bill Cunningham

U nastavku prilažemo dokumente:

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: