Aktualnosti

Poziv na proslavu dana Škole za modu i dizajn i 30 godina dizajna

Objavljeno 02. svibnja 2022.

Zagrebačka Škola za modu i dizajn u povodu Dana škole i 30 godina dizajna sutra u 18 sati u svome vrtu organizira svečanu proslavu s modnim revijama organiziranima u suradnji učenika i poznatih hrvatskih dizajnerica.

Uzvanici će moći uživati u prvom pogledu na najnovije komade iz kolekcija realiziranih u suradnji učenika i hrvatskih dizajnerica. Posebne gošće bit će Ljupka Gojić Mikić, za koju je specijalno skrojena Haljina (ne)nasilja, glavna zvijezda platforme Dizajn života, te Aleksandra Dojčinović, koja će za ovu priliku predstaviti svoju najnoviju kolekciju.

Proslava je organizirana pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Zagreb i Izbora za Miss Hrvatske, čije će kandidatkinje i nositi najnovije radove učenika i njihovih mentora na modnim revijama Staro, a novo – retrospektiva i Život je u boji.

Akademski slikari Škole za modu i dizajn predstavit će svoje radove na prigodnoj izložbi u povodu 30 godina rada u školi.

Izvorni tekst objavljen je na portalu Večernji.hr: Škola za modu i dizajn slavi svoj dan, posebne gošće predstavit će modnu kolekciju.

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: