Informacije

Prijava studijskog programa

Objavljeno 01. veljače 2021.

Dragi maturanti,

prijave studijskih programa započinju 1. veljače u 09:00 sati.

Studijski programi prijavljuju se na mrežnoj stranici Postani student, nakon prijave s korisničkim podacima, u izborniku Moj odabir/Odaberi novi studijski programPosebno je važno pratiti mrežne stranice visokih učilišta koje želite upisati jer se tamo mogu pronaći detaljniji uvjeti za upis na prvu godinu studija te opisi studijskih programa, kao i posebne informacije koje se tiču samo toga visokog učilišta.

U pravilu, studijske programe i popis prioriteta studija možete mijenjati sve do objave rezultata mature u srpnju. No, visoka učilišta mogu odrediti i raniji krajnji datum prijave, što je obično slučaj kod onih koji provode prijemne ispite. Zato bi bilo dobro da pratite web stranice fakulteta koje imate na popisu, gdje će biti navedeno do kada je moguće prijaviti studijske programe.

Vodite računa o tome da vam se automatski prijavljuje razina ispita koju zahtjeva odabrani fakultet. Drugim riječima, ako ste prijavili B razinu Matematike, ali na popis studija dodate neki koji zahtjeva polaganje A razine, promijenit će vam se razina ispita koji ste prijavili.

Možete mi se obratiti za sva pitanja i nedoumice!

Lea Cikron, mag. psych. 
Stručna suradnica psihologinja i ispitna koordinatorica

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: