Informacije

Obavijest o prvom danu nastave 4. rujna 2023.

Objavljeno 30. kolovoza 2023.

Poštovani roditelji/skrbnici i dragi učenici,

bliži nam se početak nove nastavne godine 2023./2024. Nastava počinje u ponedjeljak, 4. rujna 2023. godine prema posebnom rasporedu (otvori raspored). U rasporedu su navedeni i razrednici. Prvim i drugim razrednim odjelima nastava počinje u 8.00 sati prema gore navedenom rasporedu. Navedeni raspored nalazit će se i na modnom izlogu nasuprot aparata za kavu. Ulaskom u školu idete u navedene učionice gdje će vas dočekati razrednici. Posebna napomena odnosi se na učenike prvih razreda, modne tehničare/-ke. S obzirom da se dijele u dva razredna odjela, popis po razrednim odjelima, nalazit će se i na modnom izlogu nasuprot aparata za kavu. Nećemo ga objavljivati na webu zbog GDPR-a. Stručne suradnice psihologinja Barbara Lišnić (zamjena za Leu Cikron) i pedagoginja Tihana Barbarić sa ravnateljicom Majom Dadić Žeravica, pozdravit će prve razredne odjele.

Trećim i četvrtim razrednim odjelima, nastava počinje u 10.25 sati prema posebnom rasporedu (otvori raspored).

Podjelu udžbenika izvršit će razrednici te vas molimo da svakako ponesete prazne torbe i vrećice u kojima ćete ponijeti svoje udžbenike.

Školska knjižničarka Ksenija Banović radi u ponedjeljak od 8.00 do 13.00 sati dok učenička referada, administrativna referentica Suzana Bunjevac Gaćina radi sa strankama od 7.30 do 14.30 sati.

Školska liječnica je dr. Ljiljana Tirić – Čihoratić u Domu zdravlja Zagreb (Črnomerec), Prilaz baruna Filipovića 11 (radno vrijeme parni 14.00-18.00 sati i neparni od 8.00-12.00 sati 013707029).

Prvi nastavni dan ulazna vrata će biti otvorena, ulaz 1 i ulaz 2, te ćete šifru za ulazak zbog očuvanja sigurnosti dobiti od svojih razrednika (ljubazno molimo da šifru prenesete svojim roditeljima).

Dežurni nastavnici će na hodnicima biti na raspolaganju za pomoć i informiranje učenika.

Pratite redovito web škole www.smid.hr i službene stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Želim svima uspješan početak još jedne nove nastavne godine.

Vaša ravnateljica,

Maja Dadić Žeravica

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: