Informacije

OBAVIJEST O POČETKU ZIMSKOG ODMORA ZA UČENIKE

Objavljeno 22. prosinca 2020.

Poštovani roditelji/skrbnici i dragi učenici/-e,

Ovim putem Vas želim obavijestiti kako temeljem Odluke o izmjeni Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2020./2021., zimski odmor za učenike počinje 24. prosinca 2020. godine i traje do 15. siječnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 18. siječnja 2021. godine po parnom rasporedu.

Molimo učenike da se tijekom trajanja zimskog odmora, svakako jave svojim razrednicima porukom u MS Teamsima ukoliko se nalaze u samoizolaciji ili su pozitivni budući da Gradski ured za obrazovanje kao i Ministarstvo znanosti i obrazovanja vode dnevnu statistiku.

Čuvajte svoje zdravlje i svojih bližnjih i tijekom odmora te se ponašajte odgovorno kao i do sada. O načinu organizacije nastave od 18. siječnja 2021. bit ćete obaviješteni putem MS Teamsa, oglasnih virtualnih ploča, web stranice i storya društvenih mreža instagram i facebook. Naravno, organizacija nastave će ovisiti o epidemiološkim parametrima, pa je nemoguće pretpostavljati ishode.

Želim svima koji slave Božić da ga dočekaju radosno u svojim srcima, a svima vama želim prvenstveno zdravu, pozitivnu i uspješnu novu 2021. godinu. Hvala roditeljima što ste nam bili partneri i učenicima koji su se trudili da naš ŠMID i u svim ovim bremenitim okolnostima ostane #thebestfashionschool.

Srdačno,

Dr. sc. Maja Dadić Žeravica, ravnateljica

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: