Informacije

Nastava na daljinu od 14. prosinca 2020.

Objavljeno 11. prosinca 2020.

Dragi učenici,

kao što ste već obaviješteni, nastava na daljinu počinje u ponedjeljak, 14. prosinca 2020. godine. Nastava na daljinu odvija se po redovitom rasporedu na platformi Microsoft Teams. Ujedno na dnevnoj bazi nastavni materijali, nalazit će se i na Google Discu u slučaju da dođe do problema na platformi Microsoft Teams (link će biti na oglasnim pločama na MS Teamsima prvi, drugi, treći i četvrti razredi).

Nastava svima počinje u 8.15 i odvija se prema regularnom rasporedu zvona (pogledati ovdje). Razredni odjeli 2h, 2j i 3j praktičnu nastavu (koja se odvija u školi) nemaju više poslijepodne već od 8.15. Razredni odjeli 1h, 2j, 3j i 3h kojima je praktična nastava počinjala u 7.45 sati, također u nastavi na daljinu, počinje u 8.15 sati.

Iznimka je jedino razredni odjel 3h utorkom u neparnom tjednu kojem nastava ostaje nepromijenjena od 13.30 sati.

Praktična nastava kod poslodavca odvija se regularno u skladu sa epidemiološkim uvjetima.

Redovito pratite na dnevnoj bazi web stranicu škole, general Teams svog razrednog odjela kao i oglasne ploče (prvi/drugi/treći/četvrti razredi) i story instagram/facebook.

Ukoliko imate problema sa platformom Microsoft Teams, obratite se administratorici platforme Luciji Nenadović (lucija.nenadovic@skole.hr ili lucija.nenadovic@gmail.com ili na chat MS Teams).

Srdačno,

Dr. sc. Maja Dadić Žeravica, ravnateljica

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: