Aktualnosti

Modni izazov 2020.

Objavljeno 06. travnja 2020.

Dragi učenici 8. razreda,

vjerujemo da vam ova školska godina nije lagana. Jako nam je žao što zbog epidemiološke situacije posljednje osnovnoškolske dane ne provodite u učeničkim klupama zajedno sa svojim razredom.

Za vas smo pripremili likovni natječaj i zanimljive nagrade.

Nadamo se da će vaši radovi doći u što većem broju.

DETALJI LIKOVNOG NATJEČAJA:

LIKOVNI NATJEČAJ:  Nagradni natječaj za učenike 8. razreda osnovnih škola s ciljem afirmiranja za likovno i modno stvaralaštvo učenika pod vodstvom mentora.

ISHOD UČENJA:  Modni crtež party haljine.

NAČIN IZVOĐENJA:  Primjenom likovne tehnike po vlasitom izboru učenici crtaju modni crtež. Završeni rad potrebno je skenirati/fotografirati i poslati na navedeni mail.

ROK PRIJAVE:  Molimo vas da radove i suglasnost roditelja sa svim potrebnim podatcima pošaljete na na email: modni.izazov@gmail.com  najkasnije do  1. 5. 2020. do 24:00.

ORGANIZATOR:  Škola za modu i dizajn

ADRESA:  Prilaz baruna Filipovića 30, Zagreb

URL ŠKOLE:  http://www.smid.hr

NAGRADE:  Osigurali smo kreativne nagrade za učenike i mentore za prva tri mjesta, priznanja o sudjelovanju za sve učenike i mentore te potvrde o plasmanu za najbolja tri modna crteža.

IZLOŽBA:  Pristigli radovi biti će izloženi na Instagram i Facebook stranicama škole.

BROJ SUDIONIKA:  Neograničen.

PRAVILA NATJEČAJA:  Broj radova nije ograničen. Prijavljuju se samo individualni radovi. Naglašavamo da radove bez priložene suglasnosti roditelja/staratelja nećemo  razmatrati. Likovne tehnike su po vlastitom izboru, a siluetu za modni crtež možete skinuti s poveznice u nastavku objave.

Poveznice:

Veselimo se vašim radovima!

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: