U petom izdanju školskog lista Moda i dizajn pišemo o uspjesima naše škole, natjecanjima, izvannastavnim aktivnostima, ali i izletima.

Dragi naši čitatelji,

ponovno pred vas stavljamo mnogobrojne uspjehe naše škole, mnogobrojne naše crtice, a budući da smo se uspjeli vratiti i na „staro normalno“, bit će tu i pokoja izletnička štorija (konačno)!

Vjerujemo da ste željni pozitivnih događaja, osmijeha. Vjerujemo da nećete odoljeti zaviriti u slovo o proslavi Dana Škole, ali i obilježavanju 30 godina dizajna – uistinu Vas čeka izuzetna modna poslastica! S obzirom na našu dugu, ali i opsežnu tradiciju, također vjerujemo da s velikim zanimanjem čekate što smo za Vas ove godine pripremili u vidu natjecanja, projekata, izvannastavnih aktivnosti. Stoga vjerujemo da ćete i ove godine odvojiti svoje dragocjeno vrijeme ne biste li vidjeli i pročitali što smo za Vas pripremili.


Ponovo jamčimo jedno uzbudljivo, inovativno, nadasve pozitivno virtualno prelistavanje koje su samo za vas pripremili, kreirali, dizajnirali naši kreativni učenici i nastavnici iz područja likovne umjetnosti, mode, tekstila i kože.

Novi broj školskog lista Moda i dizajn je pred vama!

Školski list – Moda i dizajn

Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: