Aktualnosti

Europska oznaka kvalitete

Objavljeno 19. studenoga 2021.

Krajem listopada 2021. eTwinning zajednica dodijelila je najboljim projektima u Europi najviša priznanja – Europsku oznaku kvalitete/European Quality Label za 2021. godinu. Sudjelovanjem u eTwinning projektu „18. smotra učeničkih zadruga Grada Zagreba“, naša se škola također našla na ovogodišnjem popisu nagrađenih na što smo iznimno ponosni! Priznanje je dodijeljeno od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU), odnosno eTwinning tima (Nacionalna služba za podršku Hrvatska).

Proizvod lakosložive višekratne torbe i prezentacija naše Učeničke zadruge Moda i dizajn, koju su predstavljale učenice Vanja Jokić, Ana Marija Mišković i Lejla Trešnjić pod vodstvom mentorice Irene Stevanov te voditeljice učeničke zadruge Ive Sokić, prepoznati su na najvišoj europskoj razini što potvrđuje kvalitetu eTwinning tima naše škole te zajedničkog rada učenika i nastavnika koji su uključeni u projekte.

U nastavku se nalazi detaljan popis svih škola, vrtića, nastavnika, odgojitelja i projekata nagrađenih oznakom kvalitete, a svim sudionicima nagrađenih projekata i dobitnicima priznanja iskreno čestitamo!

https://www.etwinning.net/hr/pub/newsroom/highlights/schools-awarded-the-european21.htm

Iva Sokić, voditeljica Učeničke zadruge Moda i dizajn

Galerija
Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: