Mjere sigurnosti

Državni stručni skup pedagoga osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova

Objavljeno 26. svibnja 2021.

Dana 6. i 7. svibnja 2021. godine bili smo domaćini online državnog stručnog skupa pedagoga osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova za Međupredmetnu temu Zdravlje – Prevencija depresije i adolescentskih kriza. Stručni skup je organiziran ispred Agencije za odgoj i obrazovanje s voditeljicom programa, višom savjetnicom za stručne suradnike pedagoge u srednjim školama i odgajatelje u učeničkim domovima, Miljenkom Galić, dipl.ped.

Ravnateljica Škole za modu i dizajn, dr. sc. Maja Dadić Žeravica i stručna suradnica pedagoginja Iva Sokić, mag. paed., pružale su tehničku i organizacijsku potporu za vrijeme trajanja skupa, a kojem je zbog velikog interesa i aktualnosti teme nazočilo 500 sudionika.

Državni stručni skup pedagoga završio je izraženim izuzetno pozitivnim evaluacijama i refleksijama na organizaciju stručnoga skupa, izbor tema i predavača. Donio je nove spoznaje potrebne stručnim suradnicima u svakodnevnim izazovima vezanima za pružanje podrške, prije svega učenicima, ali i nastavnicima i njihovim roditeljima, s ciljem što učinkovitijeg odgovora na pojave depresije i nošenja s izazovima adolescentskih kriza.

Ovim putem još jednom čestitamo višoj savjetnici Miljenki Galić, kao i svim predavačima i sudionicima stručnog skupa.

Iva Sokić, stručna suradnica pedagoginja

Galerija
Podijeli
Pošaljite svojim prijateljima ili podijelite na drušvenim mrežama: